Welkom bij Nieuwe Lente.
Wij zijn er voor adverteerders, bureaus en media-exploitanten

Samenwerking & pitchbegeleiding

Wil je de relatie met je mediabureau optimaliseren of nieuw leven inblazen? Of een second opinion op (een onderdeel van) de samenwerking tussen jouw team en je bureau? Nieuwe Lente neemt het graag onder de loep en zorgt voor een vruchtbare samenwerking.


Wil je toch een pitch uitschrijven? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Nieuwe Lente begeleidt mediapitches op zowel inhoudelijk als financieel niveau. Elke selectieprocedure voor een (media)bureau is een uniek project en stemmen wij af op de wensen van de opdrachtgever. Onze uitgebreide kennis van de mediamarkt en jarenlange ervaring zorgen voor transparante, nauwkeurige en snelle procedures waarbij wij samen op zoek gaan naar het meest passende bureau.


Ook de inrichting van de teams, werkwijzen en cultuur zijn belangrijke elementen voor een prettige samenwerking en zijn vast onderdeel van het project. Wij geloven niet in het overvragen van bureaus. Dit resulteert zelden in meer garantie op succes, maar zorgt wel voor een onnodige tijdsinvestering van alle partijen. Wij zorgen voor een ‘sharp but simple’ traject.


Het kan ook zijn dat je overweegt om (delen van) het mediatraject in huis te halen. Wij weten wat erbij komt kijken qua functies, werkzaamheden, tooling en wat de voor- en nadelen zijn ten opzichte van werkzaamheden uitbesteden. Nieuwe Lente assisteert je dan ook graag bij het maken van de juiste keuzes.


Heb je interesse of wil je meer weten? Neem contact met ons op via het contactformulier.

 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn