Welkom bij Nieuwe Lente.
Wij zijn er voor adverteerders, bureaus en media-exploitanten

Dienstverlening

Nieuwe Lente levert media consultancydiensten in de breedste zin van het woord. Primair hebben we daarbij de focus op de volgende drie gebieden.

Klik op de diensten om er meer over te lezen. En weet je niet zeker of wat wij doen aansluit bij je behoefte? Vraag het ons gewoon.


Ons honoreringsmodel is volledig transparant. Consultancy door Nieuwe Lente kost 175 euro ex BTW per uur. We kunnen werken op projectbasis met een duidelijke begroting vooraf, maar je kunt ook een strippenkaart afnemen waarbij je zelf kunt bepalen wanneer je ons nodig hebt. Gaan we structureel en frequent met elkaar werken? Dan kan dat ook middels een vaste fee per maand of kwartaal. Het tarief stemmen we in dat geval in overleg af. Je zit niet aan ons vast, hoeft niet exclusief met ons te werken en andere inkomsten hebben we niet. Zo simpel is het.


Wil je meer weten over onze diensten of heb je interesse om met ons samen te werken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en je ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Even bellen naar één van ons kan natuurlijk ook! Je vindt onze contactgegevens op de homepage.. 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn