Welkom bij Nieuwe Lente.
Wij zijn er voor adverteerders, bureaus en media-exploitanten

Over ons

Nieuwe Lente is pas net opgericht, maar toch hebben we meer dan 50 jaar ervaring in de mediabranche. Daarmee hebben we alle expertise in huis voor het beste advies. Vol energie gaan we aan de slag met elk vraagstuk. Deze vraagstukken kunnen uiteenlopen van mediastrategie & advies tot samenwerkingsoptimalisatie en van pitchbegeleiding tot training & workshops. Meer informatie kun je vinden op de pagina dienstverlening. En als er een behoefte is die we niet zelf kunnen invullen, dan zoeken we samen naar een passende partner.


We hebben de unieke positie dat we kunnen werken voor zowel adverteerders als voor reclame- en mediabureaus. Ook kunnen we media-exploitanten van dienst zijn en soms vormen we de brug tussen voorgenoemde partijen. We hebben geen specifieke voorkeur voor bepaalde branches, maar je moet ambitie hebben én wat willen veranderen in je strategie of samenwerking. Of misschien is verfrissen wel een betere term. We heten tenslotte niet voor niets Nieuwe Lente.


Ons honoreringsmodel is volledig transparant. Onze consultancy kost 175 euro ex BTW per uur. We kunnen werken op projectbasis met een duidelijke begroting vooraf, maar je kunt ook een strippenkaart afnemen waarbij je zelf kunt bepalen wanneer je ons nodig hebt. Gaan we structureel en frequent met elkaar werken? Dan kan dat ook middels een vaste fee per maand of kwartaal. Het tarief stemmen we in dat geval in overleg af. Je zit niet aan ons vast, hoeft niet exclusief met ons te werken en andere inkomsten hebben we niet. Zo simpel is het.

 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn